04 Ιουλ 2012

Καλώς Ήρθατε στην ανακαινισμένη ιστοσελίδα της Decorama!

Εδώ και 22 χρόνια δεσμευόμαστε καθημερινώς με την ποιότητα, την υπευθυνότητα και την αξιοπιστία,  καθώς και με την ασφάλεια, τις ανοιχτές και διαφανείς διαδικασίες και το μεράκι!

Οι αρχές μας αυτές, όντας συν τοις άλλοις αδιαπραγμάτευτες, μεταφράζονται για εσάς σε υπόσχεση εγγυημένου αποτελέσματος δίχως «πονοκεφάλους»  και εκπλήξεις της τελευταίας στιγμής …

Αυτός λοιπόν ο Επαγγελματισμός ο οποίος μας κράτησε και μας ανέδειξε στο χώρο 22 χρόνια, είναι και που ελπίζουμε να έχει αποτυπωθεί σωστά και στην ιστοσελίδα μας!

Να αναφέρουμε επίσης πως για τη δική σας εξυπηρέτηση, έχουμε απλοποιήσει τους τρόπους επικοινωνίας με την Decorama όπου μαζί με τον παραδοσιακό και άμεσο τρόπο, θα βρείτε και online εργαλείο υπολογισμού του κόστους της ανακαίνισης σας.

Θα χαρούμε αν μη τι άλλο, να έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας ακόμη και για να σας λύσουμε απλές απορίες … Οι εκπαιδευμένοι πελάτες είναι για εμάς οι καλύτεροι πελάτες!

Αναλυτική Διαδικασία Υπολογισμός Κόστους

[top]
About the Author


Τα 22 Χρόνια Εμπειρίας της Decorama γίνονται για εσάς Επιλογή Υπευθυνότητας και Αξιοπιστίας στις Κατασκευές και τις Ανακαινίσεις Επαγγελματικών Χώρων και Κατοικιών Δουλεύοντας με Αναλυτικό Κόστος, Ιδιωτικό Συμφωνητικό και Ρήτρα Καθυστέρησης!