Συρόμενα / Επάλληλα

Η Decorama σε συνεργασία με την KBE εισάγει στην ελληνική αγορά ότι καλύτερο εχει να επιδείξει η Γερμανική βιομηχανία στα συστήματα συρόμενων πόρτων γιατί η άνεση έρχεται σε πολλές μορφές.

Οι συρόμενες πόρτες μας είναι εύκολες στο χειρισμό και κινούνται ελεύθερα χωρίς ιδιαίτερη δύναμη. Η υψηλή σταθερότητα τους εγγυάται καλή λειτουργία και ηψηλή ασφάλεια.

Επάλληλα

Aυτά τα χαρακτηριστικά είναι συμβατά με όλα τα πρότυπα 70-χιλιοστών συστήματα. Tο πλαίσιο μπορεί να είναι συγκολλημένo στη θέση του ή να επισυνάπτεται μηχανικά επί τόπου.

 

συρόμενα-επάλληλα2 συρόμενα-επάλληλα1

Ανακλινόμενα

Τα συστήματα συρόμενων ανακλινόμενων είναι ιδιαίτερα κουφώματα που μετατοπίζονται συρόμενα αλλά ταυτόχρονα επιτρέπουν και την ανάκλιση ώστε να προσφέρουν ασφάλεια και εύκολη ανανέωση του άερα. ανακλινόμενα1

 

Βαρέος Τύπου

βαρέος-τύπου Ο βαρέως τύπου μηχανισμός του εξασφαλίζει μια εφ’όρου ζωής  λειτουργία . Κατάλληλα για ανοίγματα μεχρι 6 μέτρα πλάτος σας δίνουν εύκολη πρόσβαση σε εξωτερικούς χώρους.

Όμως δεν στεκόμαστε μόνο εκεί καθώς η αισθητική πλευρά αποτελεί σημαντικό κομμάτι για ένα σπίτι με σύγχρονο design με εξωτερικά και εσωτερικά στρογγυλεμένες όψεις

kbe-logo

Επιπλέον τα κουφώματα μας:

  • Aποτελούν ασπίδα στο θόρυβο
  • Yψηλή ανθεκτικότητα υλικού.
  • Ιδανικά τοπθετημένοι μηχανισμοί παρέχουν υψηλή αντιδιαρρηκτική ασφάλεια.