Πόρτες Εισόδου

Καινοτομούμε στο χώρο των εισόδων, με την κατασκευή πορτών κυρίων και βοηθητικών που δημιουργούν έντονες εντυπώσεις. Σχεδιασμός που καθηλώνει, υπέροχοι χρωματισμοί και διάχυτη η αίσθηση της ποιοτικής αρτιότητας. Απόλυτα ενσωματωμένες στο χώρο σας, προσδίδουν ξεχωριστό τόνο στην ατμόσφαιρα.

3565_sm.gif 3561_sm.gif 2642_sm 3552_sm

 Απόλυτη ποιότητα, λειτουργικότητα, ποικίλα σχέδια για κάθε είδους αρχιτεκτονική κατασκευή. Πόρτες κατασκευασμένες με τις πιο ανεπτυγμένες τεχνολογικά μεθόδους και με προσοχή στη λεπτομέρεια Είναι θερμοηχομονωτικές, δεν χρειάζονται συντήρηση και επιδεικνύουν υψηλή αντοχή στις αντίξοες καιρικές συνθήκες.

3538_sm 3540_sm 3551_sm

 

Τεχνικά Χαρακτηριστικά:

Κατασκευάζονται από βαρύ ενισχυμένο προφίλ με Τεχνολογία Ενεργητικής Μόνωσης. Με Βαρέως κλειστού τύπου Θερμογαλβανισμένο οπλισμό, σε συνδυασμό με τις 4 θερμοκολλημένες γωνίες όπου ενσωματώνεται εσωτερική γωνιακή ενίσχυση/σύνδεση του οπλισμού, εξασφαλίζεται υψηλή Σταθερότητα και Ασφάλεια. Αντιδιαρρηκτικός Μηχ/σμός Ασφαλείας κλειδώνει σε 5 σημεία ταυτόχρονα και διαθέτει επιπλέον 2 στατικά Αντιδιαρρηκτικά Μανιτάρια. Κύλινδρος Ασφαλείας με 5 κλειδιά με βούλες. Με 3 Μεντεσέδες 3D βαρέως τύπου που ρυθμίζονται και στους 3 άξονες λειτουργίας της πόρτας. Ειδικό κατωκάσι από αλουμίνιο με θερμοδιακοπή και σχεδιασμό με 2 σειρές λάστιχα για υψηλή στεγάνωση.