Εμπορία

Το εύρος της εμπορικής δραστηριότητας της εταιρείας καλύπτει ολοκληρωμένες λύσεις , σε επίπεδο μελέτης , εμπορίας, εγκατάστασης και τεχνικής υποστήριξης, μεγάλη ποικιλία σε Συστήματα Θέρμανσης – Συστήματα υπέρυθρης Θέρμανσης – Συστήματα Κλιματισμού – Συστήματα Ασφαλείας – Συστήματα CCTV και καταγραφής συμβαινομένων, Κάμερες καταγραφής, Συστήματα Οικιακού και Επαγγελματικού φωτισμού LED .

Το DECORAMA συνεργάζεται με τεχνικά συνεργεία ,έμπειρων Ελλήνων τεχνιτών και εγγυάται άριστο αποτέλεσμα ,χρησιμοποιώντας πιστοποιημένα υλικά από διεθνώς καταξιωμένους και μόνο κατασκευαστές εξασφαλίζοντας μεγαλύτερες εγγυήσεις προστατεύοντας τον πελάτη από προϊόντα αμφιβόλου ποιότητας και προέλευσης.

Παρακολουθούνται συνεχώς σεμινάρια εκπαίδευσης και αναβάθμισης του προσωπικού μας και ανελλιπής ενημέρωση για νέα προϊόντα και τεχνολογίες. Η τεχνογνωσία η ποιότητα και οι λογικές τιμές είναι τα χαρακτηριστικά πλεονεκτήματα μας.

Το τμήμα πωλήσεων του DECORAMA είναι πάντα πρόθυμο προκειμένου να λειτουργήσει συμβουλευτικά και να προτείνει λύσεις σε οτιδήποτε σας αφορά.

Πιο στοχευμένα σήμερα παρά ποτέ άλλοτε, καθοδηγούμε τους πελάτες μας σε προϊόντα που σκοπό έχουν την ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΙΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ και συνεπώς τη μείωση του ετήσιου κόστους χρήσης και την σύντομη απόσβεση του κόστους επένδυσης.

Καλέστε μας τώρα για να λύσουμε τις απορίες σας και να προχωρήσουμε άμεσα σε εφαρμογές που θα ανακουφίσουν την καθημερινότητα σας η επισκεφθείτε μας για να σας δειγματίσουμε οτιδήποτε σας αφορά από τη γκάμα των υλικών μας.
Ξεπερνώντας το όραμα με το DECORAMA είστε έτοιμοι για πράξη.

Επισκεφτείτε το κατάστημα μας και επωφεληθείτε από τη μεγάλη ποικιλία ειδών και τις ανταγωνιστικές τιμές μας…